Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Hudba Marky Ramone se vrací do Ostavy, tentokrát na klubový koncert

Marky Ramone se vrací do Ostavy, tentokrát na klubový koncert

3.6.2014 20:31 Hudba

Člen legendární punkrockové kapely The Ramones Marky Ramone, který před několika lety s velkým úspěchem vystoupil na festivalu Colours of Ostrava, se za necelý měsíc do Ostravy vrátí. Vystoupí 25. června v ostravském klubu Barrák, přičemž půjde o jediný koncert v České republice.

Zvětšit obrázek

Marky Ramone je jedním z členů legendárních The Ramones
Foto: Archiv

„Po vystoupení na Colours of Ostrava tak bude mít Ostrava možnost hostit tohoto legendárního bubeníka i na klubovém koncertě.  Těšit se můžete na koncertní set složený z písní The Ramones, přímo od člena kapely,“ řekl pořadatel koncertu Marcel Palovčík.

Marky Ramone bude mít hned několik předskokanů. Po dlouhé době v Ostravě vystoupí kapela Staré pušky, která v nedávné době vydala nové album. K tomu se přidají i dva další zahraniční hosté. „Prvním z nich bude Lord Bishop Rocks, který je v Ostravě díky svým poměrně četným koncertům jako doma. Tentokrát však půjde o koncert k patnáctému výročí kapely. Celý večer otevřou newyorští Vinyette, kteří mají na kontě zatím jediné album,“ říká Palovčík.

Večer je součástí projektu Klubové koncerty s mezinárodní účastí v Barráku, který je spolufinancován z rozpočtu města Ostravy.

 

Přečtěte si více z rubriky "Hudba", nebo přejděte na úvodní stranu.