Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Hudba Pořadatelé 4. ročníku Beats for Love lákají na světoznámé dýdžeje

Pořadatelé 4. ročníku Beats for Love lákají na světoznámé dýdžeje

15.12.2015 00:00 Hudba

Už několik velmi zajímavých jmen zveřejnili pořadatelé čtvrtého ročníku festivalu Beats for Love, který se uskuteční v Dolní oblasti Vítkovic od 30. června do 2. července 2016. O největší festival elektronické hudby ve střední Evropě je velký zájem, první vlna nejlevnějších vstupenek je již rozebrána.

Zvětšit obrázek

Festival Beats for Love letos ustanovil nový návštěvnický rekord.
Foto: Beats for Love

„Pracujeme na dalším, v pořadí už čtvrtém ročníku festivalu Beats for Love. Fanoušci se v příštím roce mohou těšit na legendární a světoznámé dýdžeje. Jsou jimi kupříkladu Eskei83, vítěz celosvětové DJ soutěže Thre3style Battle, a také Mike Candys ze Švýcarska, který se pravidelně umisťuje mezi stovkou nejlepších dýdžejů světa,“ uvedli pořadatelé v tiskové zprávě.

Dalším zajímavým úlovkem pořadatelů je Felix Kröecher z Německa, který je jedním z nejlepších techno umělců z této země. Z Velké Británie přijede Audio, jenž je světovou legendou a ztělesněním ducha stylu drum and bass, či Stanton Warriors, kteří tvořili remixy pro Daft Punk, Fatboy Slim nebo Disclosure.

Hlavní změnou oproti minulému ročníku je předprodej. První limitovaná vlna vstupenek se vyprodala během tří hodin. „Mile nás překvapil obrovský zájem lidí o festival. Nyní prodáváme vstupenky za cenu 300 korun za kus a v období Vánoc máme navíc připravený zvýhodněný balíček, díky kterému lidé na vstupném ušetří,“ říká ředitel festivalu Kamil Rudolf.

O oblíbenosti festivalu Beats for Love svědčí taky ocenění BestCoolFest. V tomto žebříčku oblíbených festivalů v Česku vybojoval ostravský festival díky hlasům fanoušků stříbrnou medaili.

Přečtěte si více z rubriky "Hudba", nebo přejděte na úvodní stranu.