Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Hudba Ostrava zažije dokonalou iluzi nejlepší éry art rocku v podání Brit Floyd

Ostrava zažije dokonalou iluzi nejlepší éry art rocku v podání Brit Floyd

29.5.2016 21:00 Hudba

Po celosvětovém loňském turné čítajícím 146 koncertních zastávek se Brit Floyd, nejznámější a nejvěrnější Pink Floyd show, vrátí do Evropy a v sobotu 12. listopadu 2016 vystoupí v Ostravar Aréně. Kapela během svého letošního turné připomene zásadní písně z alb The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall a The Division Bell a navíc zazní i celá dvacetiminutová kompozice Echoes z přelomového alba Meddle.

Zvětšit obrázek

Z koncertu kapely Brit Floyd.
Foto: Archiv

„Reakce publika při turné Space and Time v roce 2015 byly natolik pozitivní, že jsme se rozhodli pokračovat i v tomto roce a turné jsme nazvali Space and Time Continuum. Naším cílem je přinést fanouškům ještě silnější a vskutku neopakovatelný zážitek. Repertoár Pink Floyd obsahuje obrovské množství kvalitního hudebního materiálu a určitě se tentokrát kromě stabilně hraných songů zaměříme i na pár novinek,“ říká Damian Darlington, zpěvák a kytarista Brit Floyd.

Na turné Brit Floyd vyráží s nejmodernější zvukovou a světelnou aparaturou a video designem, který podtrhuje působivost floydovských skladeb. Velkolepá pódiová produkce projektu Brit Floyd – Space and Time Continnum slibuje všem fanouškům nezapomenutelný zážitek.

Vstupenky na ostravský koncert jsou od pondělka v prodeji v sítích Ticketportal a Ticket Art v cenových kategoriích 490 až 1190 korun.

Zdroj: tisková zpráva

Přečtěte si více z rubriky "Hudba", nebo přejděte na úvodní stranu.