Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Atd. Dům knihy v Ostravě i další pobočky Knihcentra zažijí nákupní šílenství. Black Friday nabídne 30 procent slevu

Dům knihy v Ostravě i další pobočky Knihcentra zažijí nákupní šílenství. Black Friday nabídne 30 procent slevu

16.11.2016 00:00 Atd.

Již v tento pátek 25. listopadu 2016 se v největším ostravském knihkupectví, tedy v Domě knihy na Smetanově náměstí, ale také v pobočkách Knihcentra v Českém Těšíně, Hlučíně, Novém Jičíně a Opavě uskuteční slevová akce, která nemá obdoby. Black Friday nabídne třicetiprocentní slevu na knihy, ale i na hračky a kalendáře.

Zvětšit obrázek

Dům knihy Knihcentrum na Smetanově náměstí v Ostravě.
Foto: Ostravan.cz

Návštěvníci tak zažijí netradiční oficiální zahájení vánočních nákupů spojené s širokým výběrem a ohromnou slevou. „Využijte příležitosti, která se koná pouze jednou v roce, a navštivte knihkupectví Knihcentrum, ve kterých najdete nejen vstřícný personál, ale především široký výběr zboží. Bude to den nákupního šílenství. Pokud milujete knihy tak jako my, je to nejlepší den pro vybavení domácí knihovny,“ láká zástupkyně Knihcentra Lenka Kozubová.

Knihcentrum.cz působí na českém trhu od roku 2009 a má 10 kamenných prodejen po celé České republice. V nabídce má 50 tisíc knižních titulů skladem. Nabízí široký sortiment e-knih, audioknih na CD, učebnic a odborné literatury, knižních publikací v cizích jazycích, kalendářů, map a atlasů. Pro nejmenší má připravenou bohatou nabídku hraček a naučných knih. Každý měsíc vydává aktuální leták slev a dvakrát ročně tištěný časopis.

Black Friday, v překladu Černý pátek, je každoroční událost v USA a Kanadě, při které většina velkých obchodních řetězců zahajuje výprodeje za výrazně nízké ceny. Lidé jsou tam zvyklí postávat u obchodů ve frontách několik hodin před otevírací dobou, jen aby mohli vtrhnout dovnitř jako první a uchvátit to nejlevnější zboží. Tradice v posledních letech proniká i do České republiky a je jen dobře, že kromě zlevněného nákupu spotřebního zboží umožní lidem i pořízení knih s výraznou slevou. Do akce Black Friday se zapojí i prodejny sítě Knihy Dobrovský, zde ale bude sleva pouze patnáctiprocentní.

Zdroj: Tisková zpráva

Přečtěte si více z rubriky "Atd.", nebo přejděte na úvodní stranu.