Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Hudba Exkluzivně: Ostravští Easy Steps to neskutečně rozjeli s děvčaty v novém klipu Nekonečná

Exkluzivně: Ostravští Easy Steps to neskutečně rozjeli s děvčaty v novém klipu Nekonečná

26.2.2017 16:40 Hudba

Velmi zdařilý videoklip k písni Nekonečná, která bude součástí připravovaného EP s názvem Zvukoprázdno, právě představuje nadějná ostravská kapela Easy Steps. Nová čtyřpísňová kolekce vznikla pod producentským dohledem Evžena Hofmanna, kytaristy populární kapely Kryštof, a vyjde již za pár týdnů. Kulturní deník Ostravan.cz klip představuje v exkluzivní premiéře.

Zvětšit obrázek

Z videoklipu ostravské skupiny Easy Steps.

Nový videoklip se natáčel v brněnském Kabinetě Múz. Spolu s kapelou v něm účinkují tanečnice z Pole Decadance Studia, které se při natáčení pořádně rozparádily.

„Song Nekonečná je pochopitelný hned několika směry. My jsme nechtěli žádného posluchače ochudit, a tak jsme se to pokusili metaforicky spojit vše dohromady,“ říká tak trochu tajemně Vašek Vidlička z kapely Easy Steps.

Klip vznikl ve spolupráci s režisérem Radimem Věžníkem, který je podepsán mimo jiné pod videoklipy Eddieho Stoilowa či kapel The Switch, Sunset Trail a Rattle Bucket, ve které také účinkuje. Nové EP skupiny Easy Steps Zvukoprázdno, stejně jako nový klip, si odbude svůj oficiální křest 7. dubna v ostravském Cooltouru.

Přečtěte si více z rubriky "Hudba", nebo přejděte na úvodní stranu.