Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Hudba Ostrava zažije koncert Bryana Adamse. Kanadský písnikář veze největší hity

Ostrava zažije koncert Bryana Adamse. Kanadský písnikář veze největší hity

20.11.2018 11:58 Hudba

Ostrava už za pár dní zažije velkolepý koncert legendárního kanadského písničáře Bryana Adamse. Zpěvák vůbec poprvé vystoupí v největší ostravské sportovní hale, a to 29. listopadu. Koncert je součástí jeho turné ke kompilačnímu albu Ultimate, které vyšlo na konci minulého roku.

Zvětšit obrázek

Turné Bryana Adamse bude mít zastávku v Ostravě.

Fanoušci Bryana Adamse se můžou těšit na všechny jeho největší hity. Koncert bude pouze na sezení, takže lze počítat s menší kapacitou a tedy i s tím, že počet vstupenek je omezený.

Kanadský pop-rockový písničkář se proslavil zejména svým charakteristickým chraplákem a chytlavými melodiemi, které jsou součástí zlatého fondu světové populární hudby. Mezi jeho největší hity patří například All For Love, Summer Of ’69, Let’s Make A Night To Remember, Have You Ever Really Loved A Woman?, (Everything I Do) I Do It For You 10 či Run to You.

Poslední řadové album Bryana Adamse Get Up! vyšlo v roce 2015. Většinu písní pro tuto kolekci umělec napsal s dlouholetým spolupracovníkem Jimem Vallancem a producentem desky byl Jeff Lynne, frontman legendárních ELO, který produkoval i pro The Beatles, Paula McCartneyho a Toma Pettyho.

Přečtěte si více z rubriky "Hudba", nebo přejděte na úvodní stranu.