Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Test Seznam výhod pro držitele slevové karty Ostravan.cz a podmínky použití karty

Seznam výhod pro držitele slevové karty Ostravan.cz a podmínky použití karty

14.6.2013 08:04 Test

Deník Ostravan.cz přináší seznam institucí, které poskytují slevu držitelům Čtenářské karty Ostravan.cz. Kartu v hodnotě 540 korun lze zakoupit od úterý 17. června v pokladně Domu umění v Ostravě na Jurečkově ulici. Při nákupu na tomto místě obdrží prvních 20 majitelů karty jako dárek láhev velmi kvalitního vína z produkce internetového obchodu Nová vína. Poté, co bude prvních 20 karet s dárkem vyprodaných, bude spuštěna možnost objednat si kartu také poštou.

Zvětšit obrázek

Čtenářská karta Ostravanu pomůže čtenářům kulturního deníku Ostravan.cz

S kartou deníku Ostravan.cz můžete chodit za kulturou klidně každý den – a každý den dostanete slevu. Nákup karty v hodnotě 540 korun se vyplatí vlastně každému, kdo rád navštěvuje kulturní akce – divadla, koncerty nebo výstavy. Pokud chodíte za kulturou dvakrát měsíčně, investice se vám bohatě vrátí.

Seznam institucí, které našim čtenářům poskytují slevy, se bude průběžně rozšiřovat, s řadou institucí ještě jednáme. Počet karet je omezený na 200 kusů, v případě jejich vyprodání už další karty nebudou pro rok 2014 k dispozici. Případné nejasnosti a dotazy ohledně systému karet rádi zodpovíme, stačí nám napsat na adresu info@ostravan.cz

Národní divadlo moravskoslezské – Sleva 2 x 20 procent na každé představení: Držitel karty má nárok na slevu ve výši 20 procent na nákup až dvou vstupenek na každé představení konané od zahájení nové sezóny do 31. prosince 2014. Slevu nelze sčítat s jinými slevami poskytovanými divadlem, poskytuje se pouze z plné ceny vstupenek. Slevu bude možno uplatnit od 22. srpna v předprodeji NDM na ulici Čs. legií a ve večerních pokladnách Divadla Antonína Dvořáka a Divadla Jiřího Myrona. Sleva se nevztahuje na premiérová a silestrovské představení a na některá vybraná představení, například galakoncerty.

Divadlo Petra Bezruče – Sleva 40 korun na každé představení: Divadlo držiteli karty poskytne slevu 40 korun na jednu vstupenku na každé představení konané od počátku nové sezóně do 31. prosince 2014. Sleva ve výši 40 korun se vztahuje i na zlevněné vstupné (student, důchodce). Slevu lze uplatnit v pokladně divadla.

Komorní scéna Aréna – Sleva 40 až 60 korun na každé představení: Divadlo držiteli karty poskytne slevu 60 korun z plné ceny (místo 200 korun zaplatí 140) a 40 korun ze zlevněného vstupného (místo 140 zaplatí 100), a to na jakékoliv představení konané od počátku nové sezóny do 31. prosince 2014.  Slevu lze uplatnit v pokladně divadla.

Divadlo loutek Ostrava – Sleva 2 x 25 procent: Držitel karty Ostravan.cz má nárok na slevu ve výši 25 procent až na dvě vstupenky na každé představení pro veřejnost konané od 17. června do 31. prosince 2014. Slevu lze uplatnit při nákupu vstupenky v pokladně divadla.

Janáčkova filharmonie Ostrava – Sleva 1 x 50 procent: Držitel karty má právo na padesátiprocentní slevu na jakýkoliv koncert konaný v nové sezóně. Sleva bude odečtena z plného vstupného, a to na všechny koncerty filharmonie konané od počátku nové sezóny do 31. prosince 2014. Na důchodce a studenty se sleva nevztahuje. Slevu lze uplatnit při nákupu vstupenky v pokladně Domu kultury města Ostravy.

Dům kultury Akord – Sleva 1 x 20 procent: Držitel karty má právo na slevu ve výši 20 procent na všechny koncerty a divadelní představení, jejímiž je Dům kultury Akord pořadatelem. Sleva se nevztahuje na akce jiných pořadatelů konané v DK Akord. Sleva platí na akce konané od 17. června do 31. prosince 2014. Slevu lze uplatnit při nákupu vstupenky v pokladně DK Akord.

Galerie výtvarného umění Ostrava – Akce 1 + 1 zdarma: Návštěvníci galerie obdrží od 17. června do 31. prosince při nákupu jedné vstupenky druhou ve stejné nebo nižší hodnotě zdarma. V případě návštěvy páru má tedy jeden návštěvník vstup zdarma, v případě návštěvy jednotlivce bude poskytnuta vstupenka na druhou výstavu zdarma.

Multižánrové centrum Cooltour – Sleva 2 x 20 procent: Dvacetiprocentní sleva na veškeré koncerty, které pořádá Cooltour ve vlastní režii. Na jednu kartu lze zakoupit se slevou dvě vstupenky na každou akci konanou od 17. června do 31. prosince 2014. Dvacetiprocentní sleva se vztahuje i na studentské vstupné. Slevu lze uplatnit jak v předprodeji v klubu, tak přímo před akcí, pokud nebude vyprodaná.

Klub Barrák – Sleva 1 x 20 procent: Majitel karty získá dvacetiprocentní slevu na veškeré koncerty a kulturní akce, které pořádá klub Barrák ve vlastní režii. Na jednu kartu lze zakoupit jednu vstupenku na každý koncert konaný od 17. června do 31. prosince. Sleva se nevztahuje na tzv. pronájmy. Slevu lze uplatnit jak v předprodeji v klubu, tak přímo před akcí, pokud nebude vyprodaná.

Měsíc autorského čtení – Sleva na knihy od 20 do 50 procent: Návštěvník akcí v rámci Měsíce autorského čtení má po předložení karty v klubu Atlantik nárok od 3. července do 2. srpna na padesátiprocentní slevu na sbírku ostravské poezie Briketa (knihu si bude moci zakoupit za bezkonkurenční cenu 250 korun). Na jednu kartu je možno zakoupit maximálně dvě tyto knihy. Dále může držitel karty během Měsíce autorského čtení zakoupit s třicetiprocentní slevou veškerou knižní produkci nakladatelství Větrné mlýny, které je pořadatelem tohoto literárního festivalu (na kartu je možné poskytnout slevy v maximální výši 1500 korun), a s patnáctiprocentní slevou všechny ostatní knihy nabízené během literárních večerů (na kartu je možno poskytnout slevu maximálně 500 korun).

Beats for Love – Sleva na VIP vstupenku: Návštěvník festivalu elektronické hudby, který se prokáže čtenářskou kartou Ostravanu, má nárok na slevu při nákupu vstupenky do VIP Stage v objektu U6, a to ve výši 100 korun při nákupu jednodenní vstupenky nebo ve výši 150 korun při nákupu třídenní vstupenky. Slevu lze uplatnit při vstupu na festival.

Přečtěte si více z rubriky "Test", nebo přejděte na úvodní stranu.