Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Atd. Dotazník spokojenosti s deníkem Ostravan.cz: Poraďte, jak ještě vylepšit tento unikátní kulturní web

Dotazník spokojenosti s deníkem Ostravan.cz: Poraďte, jak ještě vylepšit tento unikátní kulturní web

29.11.2016 00:00 Atd.

Vážení čtenáři, kulturní deník Ostravan.cz vychází už více než tři roky. Za tu dobu jsme zveřejnili téměř dva a půl tisíce článků o kulturním dění zejména na Ostravsku. Rostoucí čtenářský zájem a ohlasy nás přesvědčují o tom, že naše práce má smysl. Rádi bychom ji ale dělali ještě lépe. Proto budeme rádi, když se zúčastníte naší ankety spokojenosti a napíšete nám několik podnětů pro další práci.

Zvětšit obrázek

Kulturní deník Ostravan.czemůže chybět na žádném dobrém festivalu.
Foto: Aleš Honus

Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá. Rádi bychom zjistili, jak jsou čtenáři s obsahem našeho webu spokojeni. Zároveň bychom byli rádi, kdyby nám posílali konkrétní podněty pro další činnost.

Kulturní deník Ostravan.cz je jediným takto koncipovaným regionálním médiem v České republice. Pokoušíme se jít nevyšlapanou cestou, a přestože nás celková a neustále rostoucí návštěvnost Ostravanu utvrzuje ve smyslu našeho konání, rádi bychom znali názory konkrétních čtenářů.

Prosíme, věnujte několik minut svého času vyplnění a odeslání tohoto dotazníku. Všechny relevantní názory a podněty budeme brát velmi vážně a věříme, že mohou být přínosné pro budoucnost Ostravanu, který má ambice stát se trvalou součástí kulturního života nejenom v Ostravě, ale v celém Moravskoslezském kraji.

Pro odeslání dotazníku je nutné vyplnit všechna políčka s výjimkou posledního, které je nepovinné.

[contact-form-7 id=“36662″ title=“Dotazník spokojenosti“]

Přečtěte si více z rubriky "Atd.", nebo přejděte na úvodní stranu.