Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Hudba Dramaturg Colours Filip Košťálek v podcastu Griff: Program děláme hlavně srdcem

Dramaturg Colours Filip Košťálek v podcastu Griff: Program děláme hlavně srdcem

12.4.2024 17:50 Hudba

Jak vzniká program nejsledovanějšího kulturního festivalu v České republice? Jak je těžké dostat do Ostravy takové hvězdy jako je Lenny Kravitz? Co by nechtěli pořadatelé už nikdy v životě zažít? A která kapela chtěla vykonávat potřebu do kyblíků přímo na pódiu? To všechno prozrazuje v podcastu Griff Rádia Ostravan dramaturg Colours of Ostrava Filip Košťálek. Odběratelé videí Rádia Ostravan a uživatelé Facebooku, kteří si rozhovor poslechnou, můžou kromě toho vyhrát čtyřdenní vstupenku na letošní ročník.

Zvětšit obrázek

Filip Košťálek (vlevo) ve studiu Rádia Ostravan.

Filip Košťálek byl hostem pořadu Griff, který pro Rádio Ostravan připravují Lucie Křížková a Tomáš Indrei. Moderátoři se Filipa ptali na to, jak se z dramaturga malých hudebních akcí vypracoval až na jednu z nejvýraznějších osobností Colours of Ostrava. Prozradil novinky, které festival v letošním roce chystá, a hovořil o své roli ve festivalovém týmu. Zároveň dal k dobru některé kuriózní požadavky zahraničních hvězd uplynulých ročníků.

Jak vyhrát vstupenku na Colours, se dozvíte na Facebookovém profilu pořadu Griff Rádia Ostravan.

Dalším hostem Griffu bude ve středu 17. dubna ředitel dalšího obřího ostravského festivalu Beats for Love Kamil Rudolf. Ten v živém vysílání vylosuje výherce, který obdrží čtyřdenní vstupenku na Colours of Ostrava, a posluchači se poté budou moci zúčastnit soutěže o vstupenku na Beats for Love.

Přečtěte si více z rubriky "Hudba", nebo přejděte na úvodní stranu.