Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Hudba LAST MINUTE: Rozdáváme vstupenky na noc s Asian Dub Foundation

LAST MINUTE: Rozdáváme vstupenky na noc s Asian Dub Foundation

28.10.2014 00:01 Hudba

Deník Ostravan.cz nabízí deseti svým čtenářům volné vstupenky na páteční maratón elektronické hudby, v jehož průběhu vystoupí kultovní etho-taneční kapela Asian Dub Foundation. Vstupenky získají čtenáři, kteří již mají nebo si co nejrychleji objednají naši VIP kartu Ostravan.cz za 420 korun. S kartou držitel získává až do konce roku mimo jiné desetiprocentní slevu na nákupy knih v Domě knihy Knihcentrum a slevy na vstupném do ostravských divadel a vybraných klubů.

Zvětšit obrázek

Britská etno-elektronická kapela Asian Dub Foundation.
Foto: Archiv kapely

Hvězdy londýnského etno-tanečního undergroundu, kapela Asian Dub Foundation, se do Ostravy vrací po pěti letech od svého obrovského úspěchu na festivalu Colours of Ostrava. Koncert se uskuteční v pátek v Bonver Aréně a bude součástí mnohahodinové přehlídky elektronické hudby, kterou pořádají lidé z týmu festivalu Beats for Love. Kromě jádra kapely Asian Dub Foundation, tzv. soundsystemu, na akci zahraje řada velmi respektovaných dýdžejů.

Jak získat vstupenku na akci zdarma? Pokud jste držitelem karty Ostravan.cz, napište nám žádost o zprostředkování volného vstupu na e-mail info@ostravan.cz. Uveďte vaše jméno, příjmení a číslo čtenářské karty. Poté vás budeme kontaktovat a sdělíme vám instrukce pro volný vstup.

Pokud kartu ještě nemáte, objednejte si ji ihned prostřednictvím formuláře pod tímto článkem. Budeme vás kontaktovat, abychom domluvili způsob předání karty a instrukce pro volný vstup. Nabídka platí pro prvních deset čtenářů. Ukončení nabídky bude na tomto místě oznámeno.

Objednávka slevové permanentky deníku Ostravan.cz:

[contact-form-7 id=“15038″]

Bližší informace o výhodách, které poskytne čtenářská karta jejím držitelům, jsou dostupné ZDE.

Přečtěte si více z rubriky "Hudba", nebo přejděte na úvodní stranu.