Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Divadlo Divadlo loutek Ostrava zve svoje nejmenší návštěvníky na Den dětí

Divadlo loutek Ostrava zve svoje nejmenší návštěvníky na Den dětí

26.5.2015 00:00 Divadlo

Divadlo loutek Ostrava chystá pro své dětské příznivce Den dětí. Ten se bude konat v neděli 31. května 2015 a nabídne pestrý program pro celou rodinu.

Zvětšit obrázek

Den dětí v Divadle loutek nabídne spoustu zábavy.
Foto: Divadlo loutek Ostrava

Od 10 hodin se na hlavní scéně Divadla loutek odehraje pohádka Zlatovláska. „Diváci, kteří navštíví toto představení, dostanou speciální bonus – budou se moci po skončení představení vyfotografovat na jevišti s herci a s loutkami z představení. Každý malý návštěvník tak může mít památku na Zlatovlásku, Jiříka nebo zlého krále,“ uvedla mluvčí divadla Lucie Mičková.

Odpolední program odstartuje pohádkový orloj ve 14 hodin před Divadlem loutek. Pro děti bude přichystáno mnoho zábavných atrakcí v prostoru kolem divadla.

V 15 hodin se veškeré dění přesune do amfiteátru. Tam bude děti čekat představení herců Lenky a Zdeňka Pavlíčkových, s názvem Vítejte ve světě loutek!

Po skončení představení, přibližně v 15.30, se otevřou dveře alternativní scény, kde bude připraven ráj pro všechny tvořivé povahy. „Kdokoli si bude moci vyrobit malou loutečku, kterou si samozřejmě bude moci odnést domů,“ doplnila Mičková.

(Tisková zpráva)

Přečtěte si více z rubriky "Divadlo", nebo přejděte na úvodní stranu.