Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Hudba Vyhrajte 3 krát 2 vstupenky na ostravský 3D křest nového alba Vladimira 518

Vyhrajte 3 krát 2 vstupenky na ostravský 3D křest nového alba Vladimira 518

18.6.2017 00:00 Hudba

Své třetí sólové album Ultra! Ultra! pokřtí známý rapper Vladimir 518 v pátek 23. června od 21 hodin v ostravském Provozu Hlubina. Fanoušci se můžou těšit nejenom na ukázky jeho nové tvorby, ale také na ojedinělou 3D show, která se již nebude nikdy opakovat. Tři čtenáři deníku Ostravan.cz mohou na tento koncert vyhrát po dvou vstupenkách. Pravidla soutěže jsou na konci tohoto příspěvku.

Zvětšit obrázek

Jeden z nejznámějších českých rapperů Vladimír 518.
Foto: Archiv

Podle samotného Vladimira je jeho v pořadí třetí sólovka s názvem Ultra! Ultra! tvrdší, než sám na počátku tvůrčího procesu čekal, přesto se však zaběhlým rapovým klišé a schématům úspěšně vyhýbá i tentokrát. Album vzniklo během Vladimirova pobytu na Zanzibaru, kde byl umělec sbírat materiál na připravovanou knihu. První křty již proběhly v Praze a v Brně a třetím českým městem, kde Vladimír 518 album představí, je právě Ostrava.

„Pro mě jsou křty takovým vyvrcholením mojí třetí sólové desky. Dalo by se říct, že to jsou pro mě nejdůležitější události za posledních několik let. Je to jakýsi manifest toho, co dělám, jak to dělám, je to moje komplexní dílo,” říká Vladimir 518.

Fanoušci se můžou těšit na 3D projekce, takže by měli počítat s tím, že u vstupu dostanou speciální 3D brýle. Součástí pódia je i precizně pojatý světelný a kinetický objekt. „Nerad bych o něm prozrazoval více, aby na lidi zbyla také nějaká překvapení. Nicméně tyhle tři koncerty se už pravděpodobně nikdy nebudou opakovat, protože zmiňovaný pódiový set up je dost náročný na přípravu a také poměrně nákladný,” vzkázal Vladimir 518.

Čtenáři deníku Ostravan.cz mohou vyhrát vstupenky na ostravský křest alba Vladimíra 518. Pro účast k soutěži je třeba správně odpovědět na otázku: Jak se jmenuje skupina, se kterou Vladimir 518 nahrál alba Repertoár, Rap´n´Roll a Epilog? Odpovědi posílejte do pondělí 19. června do 20.00 hodin na e-mailovou adresu info@ostravan.cz. Ze správných odpovědí vylosujeme tři čtenáře, které budeme ještě v pondělí večer o výhře informovat e-mailem. Výsledky soutěže budou následně zveřejněny pod tímto příspěvkem.

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA. Výherci Ondřej O., Tereza L. a Martin H. byli informováni e-mailem. Všem ostatním děkujeme za účast v soutěži.

Přečtěte si více z rubriky "Hudba", nebo přejděte na úvodní stranu.