Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Atd. Deník Ostravan.cz bude rozdávat dárky, vyhrát můžete vstupenky, cédéčka a další ceny

Deník Ostravan.cz bude rozdávat dárky, vyhrát můžete vstupenky, cédéčka a další ceny

8.11.2013 10:00 Atd.

Vstupenky do ostravských divadel, na koncerty, do Dolní oblasti Vítkovic, ale třeba i cédéčka regionálních umělců budou moci od příštího týdne vyhrát čtenáři internetového deníku Ostravan.cz. Deník se po pouhých deseti dnech od svého vzniku těší značnému čtenářskému zájmu, každý den si ho nalistuje v průměru asi 500 čtenářů. Díky tomu Ostravan.cz podporují regionální umělci a významné kulturní instituce. Soutěže o hodnotné kulturní zážitky se budou konat v každý pracovní den.

Zvětšit obrázek

Deník Ostravan.cz chce být barevný a hravý.
Foto: Ivan Korč

Kvůli zajištění spravedlivých a transparentních podmínek pro všechny čtenáře se bude soutěžit výhradně na facebookovém profilu deníku Ostravan.cz.  Jak se soutěže zúčastnit? Pokud jste tak ještě neučinili, vyhledejte na Facebooku stránku s názvem Ostravan.cz – Deník pro kulturu a umění a přihlašte se k odběru článků (kliknutím na odkaz To se mi líbí). Pak už stačí jen sledovat, kdy bude soutěž během dne spuštěna. Soutěže startují v pondělí 11. listopadu.

Veškeré výhry budou k vyzvednutí v pobočce Ostravského informačního servisu u tramvajové zastávky Elektra v centru Ostravy. Podrobná pravidla zveřejní deník Ostravan.cz v pondělí.

Doufáme, že naše soutěže v budoucnu udělají radost zejména čtenářům, kteří si častější investice do kulturních zážitků nemohou dovolit.

 

Přečtěte si více z rubriky "Atd.", nebo přejděte na úvodní stranu.