Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Hudba Hvězdný Sigala se poprvé v ČR představí na festivalu Beats for Love 2017

Hvězdný Sigala se poprvé v ČR představí na festivalu Beats for Love 2017

1.12.2016 19:00 Hudba

Pomalu, ale jistě se blíží jubilejní 5. ročník  největšího festivalu elektronické taneční hudby v srdci Evropy Beats for Love a jeho organizátoři začínají hned při oznámení prvního účinkujících pro toto vydání s těžkou váhou světové taneční scény! Poprvé v ČR vystoupí světoznámý Sigala, jehož jméno letí strmě vzhůru a na kanálu Youtube má stovky miliónů zhlédnutí!

Zvětšit obrázek

DJ Sigala bude jednou z velkých hvězd Beats for Love 2017.
Foto: Archiv umělce

Sigala, vlastním jménem Bruce Fielder, je britský producent a DJ, který se do podvědomí celého světa dostal v roce 2015 svým debutovým singlem Easy Love, v kterém se objevují samply tracku ABC od Jackson 5. Tato skladba debutovala na 71. příčce UK single chart a hned další týden vystřelil na 1. pozici.

Jeho další singly Sweet Lovin a Say You Do, na kterém spolupracoval s Imani a DJ Freshem, se umístily v UK Single Chart na třetím, respektive pátém místě. Proslýchá se, že aktuálně pracuje na svém debutovém albu, ale mezitím stačil vydat další track Give Me Your Love, kde vokál obstarala další obrovská hvězda, a to nikdo menší než John Newman.

V České republice Sigala vystoupí vůbec poprvé a získat ho pro festival Beats for Love nebylo nic jednoduchého. „Snažili jsme se jej zabookovat už pro ročník 2016, ale to se bohužel nepovedlo. Proto jsme nesmírně rádi, že to tentokrát vyšlo a my jej budeme moct poprvé představit nejen českému publiku na jubilejním 5. ročníku našeho festivalu,“ prozrazuje informace z vyjednávání ředitel Beats for Love Kamil Rudolf.

Sigala vystoupí na nově koncipované hlavní scéně, která bude umístěna na obrovské ploše Dolní oblasti Vítkovic a pojme desetitisíce lidí. „Sigala bude vystupovat v sobotní večer a měl by být jedním z mnoha interpretů, kteří festival budou pomyslně ukončovat,“ zmínil na závěr Rudolf.

Zdroj: Tisková zpráva

Přečtěte si více z rubriky "Hudba", nebo přejděte na úvodní stranu.