Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Hudba Slavnosti Ostravaru budou až na konci srpna. Přijedou Koller a Langerová

Slavnosti Ostravaru budou až na konci srpna. Přijedou Koller a Langerová

25.3.2015 00:00 Hudba

Pivovar Ostravar v pondělí zahájil předprodej vstupenek na 15. ročník Slavností pivovaru Ostravar. Akce se bude konat 29. srpna a jejími hlavními hvězdami budou mimo jiné zpěváci David Koller a Aneta Langerová.

Zvětšit obrázek

Frontman kapely Lucie David Koller..
Foto: Aleš Honus

Slavnosti pivovaru Ostravar se konají od roku 1999 a zpravidla startují hlavní pivní sezónu. Letos tomu ale bude jinak a důvodem je hokej. „Naše město bude letos na jaře hostit velký hokejový svátek, který se dotkne i plánů našeho pivovaru. Proto jsme se rozhodli v letošním roce léto nepřivítat, ale rozloučit se s ním,“ vysvětluje manažerka značky Ostravar Zuzana Cieciotková.

Mezi hlavní hvězdy letošního jubilejního patnáctého ročníku budou patřit podle sdělení organizátorů zpěváci David Koller a Aneta Langerová. Při organizaci akce může Ostravar počítat také s pomocí Richarda Krajča a dalších členů kapely Kryštof, s nimiž ostravský pivovar navázal spolupráci v loňském roce.

„Už nyní mohu prozradit, že si Richard Krajčo opětovně vzal na starost tzv. Druhou stage, na které vystoupí nadějní, mladí interpreti , které sám vybral,“ prozrazuje Zuzana Cieciotková a dodává: „Na našich Slavnostech se za ta léta vystřídala téměř stovka skvělých interpretů, ale David Koller i Aneta Langerová mezi nimi nikdy nebyli. Jsme rádi, že na náš jubilejní patnáctý ročník přijali pozvání právě oni. Moc se na ně těšíme. A nejen na ně, později oznámíme i další zajímavé interprety naší hudební scény.“

Ceny vstupenek na letošní Slavnosti pivovaru Ostravar začínají na 190 korunách. „Zájemci o tuto speciální várku si musejí pospíšit, protože jich do předprodeje dáme pouze 500 kusů. Jakmile se vyprodají, další budou k dispozici za 250 korun. Na místě pak návštěvníci za vstup zaplatí 350 korun, “ dodává Cieciotková.

(Tisková zpráva)

 

Přečtěte si více z rubriky "Hudba", nebo přejděte na úvodní stranu.