Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Hudba Slovenští Korben Dallas zaparkují v martinovské Garáži. Vyhrajte vstupenky

Slovenští Korben Dallas zaparkují v martinovské Garáži. Vyhrajte vstupenky

19.4.2017 00:03 Hudba

Vynikající slovenská kapela Korben Dallas odehraje v pátek 21. dubna koncert v ostravském Garage Clubu. Bratislavská skupina má na svém kontě čtyři ceněná alba, to poslední nese název Stredovek a vyšlo před několika týdny. Kulturní deník Ostravan.cz nabízí dvě vstupenky jednomu z čtenářů, který správně zodpoví na soutěžní otázku.

Zvětšit obrázek

Bratislavská kapela Korben Dallas.
Foto: Archiv kapely

Korben Dallas je slovenská rocková skupina z Bratislavy, která funguje od roku 2010. Do širšího povědomí se dostala v roce 2013 s hitem Otec.

Kapela je od té doby pravidelným hostem velkých slovenských a českých festivalů, kde obvykle sklízí obrovský úspěch. Na trenčínské Pohodě odehrála v roce 2015 koncert za doprovodu symfonického orchestru. Loni na jaře hrála jako host na open air koncertech skupiny Lucie.

V březnu letošního roku kapela vydala novinkové album Stredovek a právě písně z tohoto alba tvoří hlavní část repertoáru na aktuálním klubovém miniturné po České republice, které bude mít zastávku v ostravském klubu Garage tento pátek 21.dubna, kde kapela zahraje od 20 hodin. Půjde o jediný koncert v Moravskoslezském kraji.

Dvě vstupenky na tento koncert získá čtenář, který správně odpoví na následující otázku: Jak se jmenuje debutové album Korben Dallas, které bylo nahráno živě? Odpovědi posílejte během středy nejpozději do 20 hodin na e-mail info@ostravan.cz. Ze správných odpovědí bude večer vylosován jeden výherce dvou vstupenek.

Soutěž je již uzavřena a výherkyně byla o výhře informována e-mailem.

Přečtěte si více z rubriky "Hudba", nebo přejděte na úvodní stranu.