Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Hudba Rádio Ostravan spouští pravidelné rozhovory. Po Kozubovi s Krhutem přijdou CI3, Up!Great, Places a další

Rádio Ostravan spouští pravidelné rozhovory. Po Kozubovi s Krhutem přijdou CI3, Up!Great, Places a další

20.1.2021 08:41 Hudba

Internetové Rádio Ostravan, které je dceřiným projektem kulturního deníku Ostravan.cz, se po svém spuštění setkalo s velkým zájmem posluchačů. Jediné tuzemské multižánrové rádio hrající výhradně hudbu jednoho regionu nyní začíná s vysílání pravidelných vlastních pořadů. Kromě regionální hitparády, která se vysílá každou středu ve 20 hodin, to jsou rozhovory s hudebními osobnostmi. I ty se budou vysílat týdenních frekvencích a postupem času ještě častěji.

Zvětšit obrázek

Zleva Jiří Krhut a Štěpán Kozub ve studiu Rádia Ostravan.
Foto: YouTube

Rádio Ostravan v minulých týdnech odvysílalo již rozhovor s dvojici Jiří Krhut/Štěpán Kozub a také s legendárním postavou nezávislé ostravské hudební scény, šéfem klubu Hudební bazar Jiří Zahutou. První rozhovor je k dispozici i ve video verzi na kanále YouTube.

V následujících dnech se můžete těšit například na záznam rozhovoru s Františkem Kučou z alternativní kapely CI3, která dříve vystupovala pod názvem Cafe Industrial a která připravuje vydání nového alba Hodně řeky.

V dalším plánu je také rozhovor se zpěvačkou crossoverové kapely Up!Great Veronikou Hurt, s beskydskou písničkářkou Moonshye nebo se členy kapely Places, která stejně jako všichni zmiňovaní také nahrála nové album.

Datum odvysílání zmiňovaných rozhovorů bude brzo zveřejněn na webových stránkách rádia www.radioostravan.cz.

Sponzorem pořadu Rozhovor Rádia Ostravan je účetní a daňová kancelář TOPTAX Ostrava.

Přečtěte si více z rubriky "Hudba", nebo přejděte na úvodní stranu.