Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Hudba Světoznámý DJ a producent Armin van Buuren míří do Ostravy

Světoznámý DJ a producent Armin van Buuren míří do Ostravy

3.2.2014 00:00 Hudba

Holandský DJ a producent Armin van Buuren, který je jednou z nejžádanějších světových hvězd taneční hudby stylu trance, zavítá se svojí velkolepou show Armin Only Intense do České republiky. Jeho exkluzivní vystoupení proběhne 31. října v ostravské ČEZ Aréně. Půjde o jediné uvedení konceptu Armin Only na území České republiky, Slovenska a Polska v roce 2014.

Zvětšit obrázek

Snímek z show Armin Only Intense.
Foto: Pořadatelé

Armin van Buuren je jedním z nejžádanějších DJ planety a jeden z komerčně nejúspěšnějších umělců svého žánru. Jeho Show Armin Only Intense se tak po městech jako například Melbourne, Los Angeles nebo Mexico City přesune do srdce Evropy. „Aktuální podoba tour s podtitulem Intense je plně podřízena stejnojmennému studiovému albu, které vyšlo minulý rok,“ informoval zástupce ČEZ Arény Miroslav Beinhauer.

https://www.youtube.com/watch?v=n7wq4wKnb3Y&feature=youtu.be

„Armin van Buuren vybrousil po devíti letech Armin Only do naprosto dokonalé souhry světel, pyrotechnických efektů, tanečníků, vokalistů, akrobatů a živých hudebních vystoupení. Ojedinělý hudební příběh v podobě extravagantní halové party, za kterou stojí profesionální tým umělců, choreografů a muzikantů s Arminem van Buurenem v čele, je ten nejlepší návrat tohoto velikána do ČR po dlouhých třech letech,“ dodal Beinhauer.

Vstupenky je možné zakoupit od pondělka 3. února v síti Ticketportal.  Cena základních vstupenek začíná na 750 korunách.

Přečtěte si více z rubriky "Hudba", nebo přejděte na úvodní stranu.