Kulturní deník pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

Úvod Hudba Vojtěch Dyk stráví nadcházející víkend koncerty v Ostravě a Krnově

Vojtěch Dyk stráví nadcházející víkend koncerty v Ostravě a Krnově

30.3.2017 00:00 Hudba

Herec, ale také velmi dobrý zpěvák Vojtěch Dyk, idol žen všech věkových skupin, se po dvou letech vrací do ostravského klubu Garage, kde za doprovodu brněnského B-Side Bandu odehraje svůj koncert. Ten se uskuteční v pátek 31.března od 20 hodin.  O den později se kapela představí i v Kofola Music Clubu v Krnově.

Zvětšit obrázek

Vojta Dyk v ostravském Gongu během představení Bernsteinova díla Mass.
Foto: Tino Kratochvil

Vojta Dyk naposledy koncertoval v Ostravě loni, kde v Gongu představil své nastudování Bernsteinovy Mše. Tento projekt byl mnohými označen za jednu z hudebních událostí roku a zpěvák byl za něj nominován dokonce na Cenu Thálie 2016.

Tentokrát do Ostravy a do Krnova přijede s kapelou B Side Band odehrát zbrusu nový koncertní program tvořený jak starými, tak i úplně novými autorskými skladbami. Zazní také velké světové hity v moderním aranžmá.

Na koncertu budou k slyšení například i dvě písně z repertoáru Karla Černocha jako vzpomínka na tohoto mimořádného zpěváka.  Jak sdělil spolupořadatel koncertu Patrik Kohut, vstupenky za 690 korun jsou v prodeji prostorách a na webu klubu Garage.

„Dá se předpokládat, že koncert bude stejně jako posledně vyprodaný. S nákupem vstupenek tedy není radno otálet,“ sdělil pořadatel.

Zdroj: Tisková zpráva

Přečtěte si více z rubriky "Hudba", nebo přejděte na úvodní stranu.